14.9.12

Outfit Kos: ''Into the wild''

Een van de eerste dagen op Kos gingen mijn moeder en ik met de fiets een deel van het eiland verkennen. We hadden onze strandspullen meegenomen voor het geval dat we een mooi strand tegenkwamen en even wilden relaxen. En na het gevoel te hebben gefietst in de wildernis (in de bloedhitte!) waren we daar zeker wel aan toe. De outfitfoto's hebben we gemaakt tijdens een korte stop bij een prachtig uitzicht over de blauwe oceaan (zie foto hierboven), we bevonden ons hier zo goed als 'in the middle of nowhere'. Maar na vele kilometers bergopwaarts kwamen we bij een prachtig strand aan!


Achteraf gezien vind ik het jurkje (van de H&M) wat ik draag op de foto's wel erg passend bij het landschap! De bergen in de verte op de foto hierboven horen bij Turkije. Wat een prachtig uitzicht, we hebben hier echt even staan genieten (en uitrusten, zo hee!).
De tas heb ik gekocht op Kos zelf bij een random toeristenwinkeltje. Ik was stomweg vergeten een strandtas in mijn koffer te stoppen dus ik moest wel een nieuwe tas kopen, wat ik natuurlijk niet vervelend vond! De warme kleuren van de tas vind ik erg mooi en verder is hij lekker zomers en handig. De peace sign oorbellen heb ik in de opruiming gekocht bij de Six voor maar 1 euro!
Eenmaal aangekomen bij dit mooie strand genaamd 'Mistral Beach' op de foto hierboven zijn we heerlijk een paar uurtjes op de ligbedden gaan liggen en uiteraard in de zee gezwommen. Ook hebben we een clubsandwich en verse jus d'orange besteld bij de bijbehorende strandtent, die alle mensen op het strand bediende! Wat wil je nog meer? Heer-lijk.

Houden jullie ervan om een beetje avontuurlijk en actief bezig te zijn op vakantie? Of ga je liever alleen maar relaxen? 

Jurkje - H&M / Tas - Toeristenwinkeltje op Kos / Peace oorbellen - Primark / Slippertjes - Primark / Zonnebril - Lemon

xoxo

1 opmerking:

  1. Ik wou dat het in NL zo mooi was!
    Ik hou er ook van om lekker avontuurlijk bezig te zijn op vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen