10.12.12

Outfit: Brown & Gold



Een snelle outfit-post in de kleuren waar ik gek op ben: bruintinten en goud! Niemand was thuis om even een foto te maken, dus ik ben weer aan de slag gegaan met de self-timer. Oh oh, what to do without you, selftimer. <3

De ketting die ik draag is van de Primark. Volgens mij had ik deze ketting vorig jaar al gekocht. Of misschien toch dit jaar. (Oooh wat erg, ik weet het gewoon niet meer zeker.) Anyway! I like it! Ik krijg er een beetje een 'Cleopatra gevoel' van, wat dat ook moge betekenen.
Het glittertruitje herken je misschien van een van mijn 'New In' posts. In goed licht zie je de glitters heel duidelijk en dat geeft een feestelijk aanzicht. Ik droeg deze dag gewoon lage zwarte All Stars eronder voor een wat meer casual look. Maar met mooie (bijvoorbeeld zwarte suede) pumps heb je in een klap een feest-outfit. Bam! Wat schoenen wel niet kunnen doen.

What I'm wearing
Top - La Chica // Skull Bracelet en cross bracelet - Stefany // Studs bracelets en 'Cleopatra necklace' - Primark // Zwarte skinny - H&M // Oorbellen - Vintage!


12 opmerkingen:

  1. Wat een leuke look weer! ik vind de kettting en armbanden erg leuk!! En wat zit je haar leuk! Wat heb jij toch een mooi volle bos met krullen wauw!!

    liefs,

    www.glamview.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb het denk ik al eens tegen je gezegd maar ik vind je echt een prachtmeid!!

    XxX Farah

    www.formulafarah.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een lieve reactie en een mooi compliment, dankjewel!!! xoxo

      Verwijderen
  3. Leuke outfit! En ik vind die laatste foto echt stunning!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Erg mooie ketting. Ik volg je, volg je terug? XX

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie foto's en leuke outfit!

    www.b-toblack.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw prachtige outfit, wat heb jij een prachtige bos haar! wat heb jij trouwens een leuke blog. Volgens mij volg ik je nog niet. Heb je ook bloglovin? Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen