17.12.12

New in: Primark Almere shopping


Slechts 10 minuten met de fiets vanaf mijn huis is de Primark in Almere geopend. Zo gingen mijn moeder, mijn tweelingzusje en ik de afgelopen jaren met de trein met (minstens) een uur reistijd naar Rotterdam, Hoofddorp of Zaandam om te shoppen bij de Primark, nu pak ik gewoon even snel de fiets! Niet iedereen is er blij mee, maar ik vind het heerlijk. Ja het zal wel zo zijn dat bijna iedereen hier nu in dezelfde kleding gaat lopen, maar het is maar hoe je je kleding combineert! De opening was natuurlijk druk, maar ik wilde toch even een kijkje nemen. Een kijkje nemen veranderde al snel met alweer 5 kledingstukken in mijn hand (shame on me). Op de dag van de opening heb ik overigens niks gekocht, ik vond het echt té druk en de rijen waren megalang! Zaterdag ben ik weer langsgeweest en eigenlijk was het net zo druk als de openingsdag. Oh well... Let's do this. 5 héle leuke aankoopjes gedaan!Ik zocht al een tijdje naar een spijkerbroek met de kleur zoals deze op de foto hierboven. Het is een 'stretchy skinny' en hij zit heerlijk. Slechts €15,-! De print en de kleur van het shirt ernaast vind ik echt helemaal te gek, voor €8,- kon ik die niet laten liggen!

Prachtige wedges! Door het licht lijken ze een beetje 'stoffig' op de foto, wat in werkelijkheid niet zo is. Ik vond deze met gouden accenten net even wat aparter dan helemaal zwarte wedges. Ze waren €22,-.

Deze jas wilde ik zo graag! Hij sluit echt mooi aan en staat, al zeg ik het zelf, echt stoer. Hij kostte €29,-!
En als laatste, dit schattige make-up tasje waar lekker veel inpast, voor slechts €3,-.

Verder zag ik nog erg leuke truien, maar dit waren de 3 dingen die ik écht wilde. Aangezien ik een beetje op de portemonnee moet letten vanwege o.a. kerst, heb ik het dus lekker hierbij gelaten! Dit betekend niet dat ik niks meer zal kopen bij de Primark deze maand, integendeel. Het is té leuk!

Zijn jullie al bij de Primark in Almere geweest? 

P.s. Voor de Primark in Almere moet je uitstappen bij 'Almere Centrum'. Als je dan het station uitloopt aan de kant van het stationsplein zie je hem recht voor je neus!8 opmerkingen:

 1. leuke aankopen! Vooral de wedges erg leuk! :D
  10 min fietsen, das wel fijn ja! ik vind het zelf ook wel fijn dat er nu ook 1 is in almere, ik woon in het noorden eindelijk wat minder reistijd. :D

  liefs Gea,
  www.glamview.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja heerlijk zo dichtbij he! Ik ga zo gewoon weer even hahaha x

   Verwijderen
 2. Verliefd op je jas! Die zoek ik ook al heel lang, weet je misschien of ze nog veel hebben? X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Afgelopen zondag was ik voor het laatst in de Primark Almere en toen hadden ze alleen nog maat 42!

   Verwijderen
 3. Echt super leuke aankopen, maak je nog steeds nieuwe filmpjes hierover?

  BeantwoordenVerwijderen