27.1.13

Los Angeles Shoplog


Na alweer 3 weken in Los Angeles te zitten, kan je er wel vanuit gaan dat ik al het een en ander heb aangeschaft. De gigantische shopping malls, zitten vol met de leukste winkels. Urban Outfitters, Forever 21, MAC, Hollister, noem maar op. Je kan dus makkelijk een compleet dagje spenderen in een Shopping Mall, verdwaald raken is ook niet moeilijk. Onderstaande aankopen zijn niet van 1 dag maar dus van de afgelopen 3 weken!

Mijn allergrootste aankoop hier tot nu toe is een Samsung Ultrabook. Ik was al van plan om in Amerika een laptop te kopen, simpelweg omdat ik er nog geen had en ik deze nog voor mijn verjaardag kreeg! Het is voor mij de perfecte laptop, hij is heerlijk licht en dus makkelijk om mee te nemen. Voor de geinteresseerden nog wat technische specificaties: 14 inch beeldscherm, 750 gb harde schijf geheugen en 8 gb werkgeheugen.
Helemaal gek op mijn nieuwe stoere ketting! Ik heb hem gekocht bij 'Love Culture' voor 6 dollar. Zeker weten snel een outfitpost met deze aanwinst!En als laatste mijn nieuwe digitale cameraatje. Ik heb al een Nikon D3100 maar omdat ik hier vaak op stap ga, wilde ik ook een kleiner cameraatje tot mijn beschikking hebben waar ik ook Full HD videos mee kan opnemen. Ik had veel positieve reviews gelezen over deze Nikon S6300 en besloot deze dus te kopen. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik niet ondersteboven ben van de foto-kwaliteit van deze camera, maar dat kan natuurlijk ook komen omdat ik gewend ben aan mijn spiegelreflex camera. Ik zal dit cameraatje dus vooral gebruiken om video's op te nemen.

Verder heb ik ook nog een bordeaux rode trui bij de H&M en een basic zwarte zonnebril bij Urban Outfitters gekocht.

Hebben jullie nog goede tips voor mij welke plekken/winkels ik echt moet bezoeken in Californie?
6 opmerkingen: