19.1.13

Diary: I'm in LA!


Yes!!! Ik ben 3 januari aangekomen in the City of Angels, Los Angeles! Ik ga hier voor 6 maanden studeren en wonen! Voordat ik wegging hadden mijn tweelingzusje en moeder een super 'surprise afscheidsfeestje' georganiseerd. Een paar dagen voor mijn vertrek kwam ik gehaast uit de stad thuis. Ik deed de deur van mijn huis open en het was pikkedonker binnen. Plotseling zag ik flitsen van camera's en een hele groep mensen die in koor 'Surprise!' riepen. Ik was zo verrast dat ik er emotioneel van werd! Ik ben zo blij met al die lieve mensen om me heen!

Ik wilde een uitgebreide post plaatsen voordat ik wegging over wat ik precies in Los Angeles ga doen, maar ik was zo druk met de voorbereidingen dat het er gewoon niet meer van kwam. Nu ik gearriveerd ben, veel nieuwe indrukken heb opgedaan en langzaam begin te wennen aan mijn nieuwe omgeving kan ik weer rustig ademhalen. Ik studeer hier voor 6 maanden Media & Art. Ik ga veel aan de slag met fotografie, schrijven, video's, websites en nog veel meer! Ook ga ik stage lopen bij een Amerikaans bedrijf. Alle lessen zijn natuurlijk in het Engels en ik krijg ook taalles in Engels om mijn Engels te perfectioneren!

Ik heb enorm zin in aankomende maanden en alles wat ik ga meemaken. Ik geloof dat een openmind 'the key' is voor een succesvolle reis. De tweede dag heb ik met mijn school al gelijk een tour door Hollywood en Beverly Hills gedaan. Ge-wel-dig! Door het prachtige weer (lees: 25 graden!!!), palmbomen, het strand op 5 minuten loopafstand van de school en de hele nieuwe omgeving heb ik gewoon een vakantiegevoel! Dat het in Nederland vriest en sneeuwt blijft een gek idee. Hieronder een paar eerste foto's van mijn eerste 2 weken in LA!Aankomende maanden kan je op mijn blog dus veel foto's van Los Angeles (en waarschijnlijk ook van andere steden van Amerika, zoals Las Vegas!), verhalen over mijn studie, ervaringen en de stad, zomerse outfitposts, shoplogs (!) en nog veel meer verwachten! Ook al vriest het in Nederland, ik hoop toch dat jullie het leuk vinden om al naar zomerse outfitfoto's te kijken, om misschien zelf al een zomergevoel te krijgen!

3 opmerkingen: